Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Σε αυτόν πέρασαν χειροπέδες για διαρρήξεις και κλοπές


Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας – Κλιμάκιο διαρρήξεων, ενώ διενεργούσαν περιπολίες σε περιοχή της Λευκωσίας, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα.
Λίγη ώρα αργότερα, θεάθηκε να προσεγγίζει το εν λόγω όχημα ένα πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα φούτερ. Τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον ύποπτο, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 26χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 26χρονου ένα κατσαβίδι, ένα ταblet και ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, για τα οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκαν μία τηλεόραση, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κουτί με κοσμήματα, καθώς και άλλα αντικείμενα. 
Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής που προηγήθηκε της σύλληψής του, χθες στη Λευκωσία. 
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=14616