Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Φυτεία κάνναβης βρέθηκε σε σπίτι στην Ποταμιού

Παράνομη φυτεία ναρκωτικά έστησε 45χρόνος σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.  Η φυτεία εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ Λεμεσού.  Ανάμεσα τους φυτά κάνναβης ύψους δύομιση μέτρων.  Παραδέχεται ο 45χρόνος.


Όπως ανέφερε  ο υπεύθυνος της ΥΚΑΝ Λεμεσού Σάκης Οδυσσέως, η φυτεία εντοπίστηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα σε αυλή απομονωμένης κατοικίας 45χρόνου, στο χωριό Ποταμιού της Λεμεσού.  Η φυτεία βρισκόταν κοντά σε ποτάμι της περιοχής.  Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν εννέα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης  ύψους  από  50 εκατοστά μέχρι 2,5 μέτρα.  Εντοπίστηκαν επίσης  δύο ξεριζωμένα φυτά κάνναβης ύψους  60 περίπου εκατοστών,  δύο γραμμάρια κάνναβης και διάφορα άλλα αποξηραμένα φύλα κάνναβης .

Τα φυτά και η κάνναβης κατασχέθηκαν και ο 45χρόνος που δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία, συνελήφθη. Σε κατάθεση του φέρεται να παραδέχεται ότι τα ναρκωτικά του ανήκουν και ότι προέβαινε στη καλλιέργεια τους για δική του χρήση.

 Ισχυρισμοί που δεν πείθουν τους ανακριτές της αστυνομίας, οι οποίοι εκτιμούν ότι ο ύποπτος προέβαινε και σε προμήθεια των ναρκωτικών ουσιών σε τρίτα πρόσωπα.  Ο 45χρόνος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 


- See more at: http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6201&catid=9#sthash.M7AnYfVb.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: