Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου με 2-0



Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική ομάδα της Κύπρου από την Εθνική Ελλάδας στο Στάδιο Καραΐσκάκη, στο πλαίσιο της β` αγωνιστικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο 12` ο Μήτρογλου έβαλε μπροστά την Ελλάδα και στο 42` ο Μάνδαλος  μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα μας Παναγή, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 σκορ που δεν άλλαξε στο β` ημίχρονο.
Απέναντι σε μια πολύ μέτρια Εθνική Ελλάδας, η Εθνική Κύπρου προδόθηκε αφενός από τα αμυντικά λάθη, αφετέρου από την έκδηλη ανικανότητα να σκοράρει παρά το ότι δημιούργησε μερικές ευκαιρίες και γενικά ήταν πιο επικίνδυνη μέχρι τα αντίπαλα τετράγωνα από την Ελλάδα. Υπήρχε ωστόσο η αίσθηση πως το γκολ είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για την Εθνική μας, η οποία ούτως ή άλλως το αγνοεί στα δυο παιγνίδια που έδωσε ως τώρα (0-3 με το Βέλγιο).



Στους άλλους αγώνες του Ομίλου, Βέλγιο και Εσθονία συνέτριψαν τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και Γιβραλτάρ αντίστοιχα με 4-0.



Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής μας θα είναι με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη εκτός έδρας τη Δευτέρα.



Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας (89’ Καρέλης), Μανιάτης, Σταφυλίδης (70’ Παπαδόπουλος), Μάνταλος, Φορτούνης, Μπακασέτας (78’ Χολέμπας), Μήτρογλου.


Κύπρος (Χριστάκης Χριστοφόρου): Παναγή, Τζούνιορ, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Χαραλαμπίδης (66’ Χριστοφή), Μυτίδης (83’ Μακρής), Λαμπάν, Αρτυματάς (78’ Κυριακού), Λαΐφης, Κάστανος.


κυπε