Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ήττα της Εθνικής Κύπρου από την Βοσνία με 2-0Η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Κύπρου στο ποδόσφαιρο συνεχίζει την προσπάθειά της, δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Χριστάκης Χριστοφόρου μετά τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στον οποίο το κυπριακό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 2-0.


Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο κ. Χριστοφόρου, στις δηλώσεις του είπε ότι «γνωρίζαμε από πριν ότι θα είχαμε ένα δύσκολο αγώνα", προσθέτοντας πως η ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης "ήταν προετοιμασμένη και υποψιασμένη μετά και το αποτέλεσμα που πέτυχε η Κύπρος πριν δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο».

«Αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με τον αγώνα με την Ελλάδα και προσπαθήσαμε να πετύχουμε τέρμα παίζοντας με γρήγορες αντεπιθέσεις και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του αντιπάλου μας αυξήθηκε, μας δυσκόλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Βλέπουμε μπροστά, αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», κατέληξε.κυπε