Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο ΒούλγαροΒούλγαρος 35 χρόνων συνελήφθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Αστυνομία ως ύποπτος για διάρρηξη καφετέριας στη Λάρνακα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

 
 Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από διευθυντή καφετέριας στη Λάρνακα ότι γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα ήχησε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος για πιθανή διάρρηξη.
 
 Ο διευθυντής μετέβη στη σκηνή όπου και διαπίστωσε πως η κύρια γυάλινη είσοδος της καφετέριας ήταν παραβιασμένη και ανοικτή.
 
Στο χώρο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και διαπίστωσαν ότι άγνωστος άνδρας, αφού παραβίασε την κύρια είσοδο της καφετέριας, εισήλθε στο κατάστημα και κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή με σκοπό να κλέψει χρήματα χωρίς όμως να τα καταφέρει.
 
Γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν να προβαίνουν σε έρευνες και ελέγχους στη περιοχή προς εντοπισμό του άγνωστου άνδρα και περίπολο του Ουλαμού Αμεσης Επέμβασης εντόπισε τον ύποπτο.
 
Ο άνδρας ανακόπηκε από την Αστυνομία, έγινε έλεγχος των στοιχείων του και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Βούλγαρο ηλικίας 35 ετών.
 
Ο Βούλγαρος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και ανακρίνεται, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.κυπε