Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Τραυματισμός 64χρονου στη βιοτεχνική περιοχή Αραδίππου



Σε εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 64χρονος από τη Κάτω Μονή Λευκωσίας,  ύστερα από τραυματισμό του στη βιοτεχνική περιοχή Αραδίππου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δύο χθες το μεσημέρι άνδρας 64 ετών από την Κάτω Μονή Λευκωσίας, υπάλληλος οδηγός σε εταιρεία στην Κάτω Μονή, εντοπίστηκε τραυματισμένος στο έδαφος στο χώρο φόρτωσης των εγκαταστάσεων της ΣΠΕ Αλληλεγγύης – ΣΟΠΑΖ στη βιοτεχνική περιοχή Αραδίππου ακριβώς δίπλα από την πόρτα του οδηγού της καμπίνας του τρέιλερ.
 
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 64χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν ότι έφερε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και εκδορά στο πίσω μέρος της κεφαλής από πτώση.
 
Ο άνδρας εισήχθηκε στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση του, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ήταν εκτός κινδύνου.
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος Επιθεωρητής Εργασίας Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο οποίος ανέφερε ότι επιθεωρητής του γραφείου για τη διερεύνηση εργατικών ατυχημάτων θα επισκεφθεί σήμερα το χώρο για περαιτέρω διερεύνηση του ατυχήματος.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου σε συνομιλία με τον 64χρονο, διαπίστωσαν ότι τελούσε υπό σύγχυση, αφού δεν ήταν σε κατάσταση να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό του. Ωστόσο ερωτηθείς από την Αστυνομία ο 64χρονος ανέφερε ότι ο τραυματισμός του δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια.
 
Ακολούθησε έρευνα στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των εγκαταστάσεων της ΣΠΕ Αλληλεγγύης στην Αραδίππου, διαπιστώθηκε ότι το σύστημα καταγραφής βρισκόταν εκτός λειτουργίας και δεν είχε καταγραφεί οτιδήποτε από το περιστατικό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το τρέιλερ είχε μετακινηθεί από το χώρο φόρτωσης, πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Η σκηνή φωτογραφήθηκε από φωτογράφο του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.



κυπε