Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μεθυσμένος οδηγός "πετούσε" με το αυτοκίνητό του



Οδηγός έπαιζε με τις πιθανότητες της πρόκλησης μιας σοβαρής τροχαίας οδικής σύγκρουσης, το αποτέλεσμα της οποίας σίγουρα θα ήταν καταστροφικό.

Για ακόμη μια φορά, τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από 42χρονο με ταχύτητα 216 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα. 



Επίσης, ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 46μg% αντί 22μg% και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ το αυτοκίνητό του κατακρατήθηκε στον Σταθμό.



Με αφορμή και το σημερινό περιστατικό πρέπει όλοι να αντιληφθούμε, ότι αυτοκίνητα «ωρολογιακές βόμβες» και οδηγοί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο οδικό δίκτυο και όσοι εντοπίζονται να προβαίνουν ατα σοβαρά αυτά τροχαία αδικήματα θα αντιμετωπίζουν τις ποινές των υφιστάμενων νομοθεσιών.



Ως Αστυνομία τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους Κυπριακούς δρόμους.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ