Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Δείτε ποιος προκάλεσε ατύχημα οδηγώντας τύφλα στο μεθύσιΡουμάνος 35 χρονών, προκάλεσε ατύχημα στη Λάρνακα έχοντας στο αίμα του 117 mlgs αλκοόλ αντί 22 που είναι το όριο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 19.35 χθες βράδυ Ρουμάνος ηλικίας 35 ετών οδηγούσε το όχημα του από την Οδό Ζακύνθου με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα όταν στην συμβολή με την Οδό Παύλου Βαλδασερίδη προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
 
Στη συνέχεια ο 35χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε κοπέλα από την Αραδίππου έχοντας συνοδηγό κοπέλα από τα Λιβάδια.
 
Από τη σύγκρουση οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρο διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου η οδηγός του οχήματος αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε, ενώ η  συνοδηγός κρατήθηκε για παρακολούθηση.
 
Από το ατύχημα ο 35χρονος Ρουμάνος δεν έπαθε τίποτε, ωστόσο υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 125 mlg από 22 που είναι το όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 117 mlg.
 
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.κυπε