Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα ελέγχων της τροχαίας στην Λεμεσό



Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο εκστρατείας για πάταξη της παραβατικότητας και την πρόληψη των θανατηφόρων αλλά και σοβαρών τροχαίων οδικών συγκρούσεων, διενήργησαν χθες τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία της πόλης.

         Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο παραλιακό μέτωπο και στις περιοχές Εναέριου, Αμαθούντας, Αγίας Ζώνης, λεωφόρος Μακαρίου Γ΄, λεωφόρος  Ομόνοιας περιοχή Ύψωνα και Νέου Λιμένα.
 Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους έγιναν 24 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 7 για στάθμευση σε αναπηρικούς χώρους και 39 για άλλες τροχαίες παραβάσεις.
 Στο σύνολο ελέγχθηκαν 180 αυτοκίνητα και 15 μοτοσικλέτες / μοτοποδήλατα.
         Επίσης, μέλη των Αστυνομικών Σταθμών της επαρχίας Λεμεσού, διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού κατά τους οποίους ελέγχθηκαν 30 οχήματα ενώ έγιναν και 20 έλεγχοι αλκοόλης. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν 12 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα.
Τέλος, στην επαρχία Πάφου, μέλη της Τροχαίας διενήργησαν τροχονομικούς έλεγχους, κατά τους οποίους προέκυψαν 40 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 20 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.
       Οι εκστρατείες της Αστυνομίας για εμπέδωση τους αισθήματος ασφάλειας των πολιτών συνεχίζονται