Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η πυροσβεστική διέσωσε νεαρό άντρα στο Κάβο Γκρέκο



Νεαρό άνδρα που είχε πέσει σε γκρεμό στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο διέσωσε ομάδα της Πυροσβεστικής την Κυριακή.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής στις 14.39 λήφθηκε κλήση για βοήθεια από την Αστυνομία για ένα νεαρό άνδρα ο οποίος κατέπεσε σε γκρεμό στην περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές» στο Κάβο Γκρέκο.





Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου» με 2 οχήματα και στις 15.07 η ομάδα κατάφερε να ανασύρει τον νεαρό από τον γκρεμό με χρήση διασωστικής εξάρτυσης.



Ο νεαρός παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου.



Εξάλλου η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00  της 7ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 10ης   Οκτωβρίου 2016 ανταποκρίθηκε  σε 107 κλήσεις για βοήθεια, 63 πυρκαγιές και 40 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Στις 03.58 της Δευτέρας λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στο εστιατόριο πισίνας ξενοδοχείου  στην Αγία Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 οχήματα και η ώρα 04.45 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά στο εστιατόριο της πισίνας δεν κινδύνεψε, ούτε επηρεάστηκε κανένας από τους ενοίκους του ξενοδοχείου.




κυπε