Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Τους τσάκωσαν με είκοσι κιλά κάνναβη



Μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση 32χρονο κάτοικο Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για ενδεχόμενη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

          Ο 32χρονος θεάθηκε να σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στη Λεμεσό και να έχει συνομιλία με άλλο πρόσωπο ηλικίας 43 χρόνων. Αμέσως μετά αναχώρησαν με το αυτοκίνητο του 43χρονου και μετέβησαν στην οικία 26χρονου όπου ο 43χρονος θεάθηκε να εισέρχεται στην εν λόγω οικία και μετά την παρέλευση λίγων λεπτών να βγαίνει κρατώντας τρία χάρτινα κιβώτια τα οποία τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του.
          Οι πιο πάνω ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους, εντοπιστήκαν τρία χάρτινα κιβώτια, το ένα εκ των οποίων κρατούσε στα χέρια του ο 43χρονος περιείχε επτά συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης. Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ ο 32χρονος και ο 26χρονος. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο πιο πάνω, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατά την έρευνα στα άλλα δύο κιβώτια εντοπίστηκαν άλλες 13 συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία κάνναβης.
          Συνελήφθη επίσης τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 30 χρόνων, το οποίο μετά από αξιολόγηση μαρτυριών φέρεται να ενέχεται στην υπόθεση.OK
          Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.