Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τα αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων στη ΛεμεσόΜέσα στο πλαίσιο αντιμετώπισης της νεανικής παραβατικότητας, καθώς επίσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού διενήργησαν από η ώρα 8 χθες το πρωί μέχρι τις 5 το πρωί σήμερα,
 τροχονομικούς και άλλους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού με ιδιαίτερη έμφαση στο παραλιακό μέτωπο, περιοχή Εναερίου, παρακαμπτήριο λεωφόρου Ομονοίας, κέντρο της Πόλης, καθώς και σε πάρκα διαφόρων περιοχών.
Κατά τους ελέγχους τα μέλη της τροχαίας προέβησαν σε 25 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα, 38 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς και 143 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.
Από τους καταγγελθέντες κατά τη διενέργεια των ελέγχων αλκοόλης, οι επτά είναι νεαρά πρόσωπα. Δύο από τους καταγγελθέντες εντοπίστηκαν να έχουν στο αίμα τους 87 μg και 113 μg, αντί 22 μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.
Να σημειωθεί ότι, κατασχέθηκαν συνολικά 30 αυτοκίνητα και 2 μοτοσικλέτες, οι οδηγοί των οποίων τελούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ κατασχέθηκαν επίσης 7 δίκυκλα για άλλες τροχαίες παραβάσεις.
Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων, διενεργήθηκαν συνολικά έλεγχοι σε 255 οδηγούς αυτοκινήτων και 26 δικύκλων