Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την ΕλλάδαΣαρωτικό είναι το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ελλάδα από τα ξημερώματα του Σαββάτου με ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει η δυτική Ελλάδα αλλά και η Αττική όπου τις τελευταίες ώρες επλήγη από σφοδρή καταιγίδα και θυελλώδεις ανέμους με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει καταστήματα και σπίτια, να έχουν κοπεί δέντρα αλλά και να έχουν γεμίσει νερό αρκετοί δρόμοι με την Τροχαία να καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και την Πυροσβεστική να δέχεται δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς και άντληση υδάτων.
 
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ήδη η δυτική Ελλάδα από την Πρέβεζα έως την Πάτρα. Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων. Από τις σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκληθεί προβλήματα και σε Άρτα, Ναύπακτο και Πάτρα. Δεκάδες σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων έχουν σημειωθεί και πολλές κοπές δέντρων. Ανυπολόγιστη είναι ακόμη η ζημιά που έχει προκληθεί σε αγροτικές καλλιέργειες.κυπε