Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΔΕΚ Γεροσκήπου αποφάσισε Ανδρέα Σιήκκη για την ΔημαρχείαΟι διεργασίες των κομμάτων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. 


Χθες με ποσοστό 88,4% επί των ψηφισάντων, τα μέλη της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου αποφάσισαν το κόμμα να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Γεροσκήπου με τον Επαρχιακό Γραμματέα Ανδρέα Σιήκκη και όχι να στηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο.

Βάσει της καταμέτρησης που ολοκληρώθηκε, επτά από τους ψηφίσαντες στήριξαν τη θέση της συνεργασίας με άλλο κόμμα για τη Γεροσκήπου, τρεις έριξαν λευκό και οι υπόλοιποι 76 ψήφισαν αυτόνομη κάθοδο για διεκδίκηση του Δήμου Γεροσκήπου με τον Ανδρέα Σιήκκη.

Το ποσοστό των μελών της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου που προσήλθαν χθες στην κάλπη ανήλθε στο 45,5%.

Η απόφαση αναμένεται να τεθεί σήμερα στις 10:30 ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ που θα συνέλθει  στη Λευκωσία για λήψη οριστικής απόφασης

Σημειώνεται ότι στο Δήμο Γεροσκήπου την υποψηφιότητα του πρώην Επάρχου Πάφου Γιαννάκη Μαλλουρίδη στηρίζουν τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ,  ενώ τον νυν Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη στηρίζει ο ΔΗΣΥ μετά από απόφαση του πολιτικού του γραφείου.κυπε