Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο «Laser Safety Officer», του εκπαιδευτικού και ερευνητικού Κέντρου Lasers AALZ Cy

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αναγνωρισμένο σεμινάριο «Laser Safety Officer», του εκπαιδευτικού και ερευνητικού Κέντρου Lasers AALZ Cy.

Η λέκτορας και επίσημα αναγνωρισμένη Laser Safety Officer – Σύμβουλος Ασφάλειας & Ορθής Χρήσης των Lasers Δρ. Άννα Μαρία Γιαννίκος, εκπαίδευσε τους συμμετέχοντες στη σωστή χρήση του εξοπλισμού #laser, για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα τόσο στα δερματολογικά αλλά και οδοντιατρικά lasers.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τους παγκόσμιους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την ορθή χρήση του εξοπλισμού στο χώρο εργασίας, αλλά και την σημαντικότητα των προστατευτικών μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται κατά την χρήση του Laser.

Μετά από γραπτή εξέταση απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες 2 πιστοποιητικά, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό LSO – Laser Safety Officer από τον οργανισμό AALZ (Aachen Laser Research Centre) της Γερμανίας, κορυφαίο στον τομέα της εκπαίδευσης των lasers, καθώς και πιστοποιητικό από το Διεθνή Οργανισμό συνεχούς εκπαίδευσης CPD UK.