Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Δεκάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος από τη Λεμεσό, χτύπησε  10χρονο παιδάκι την ώρα που επιχειρούσε να διασταυρώσει την οδό Κωστή Παλαμά στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, από δεξιά προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς «από το σύγκρουση ο μικρός πετάχτηκε στον αέρα και κτύπησε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη «μάχη» για τη ζωή μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν».
Ο μικρός Ανδρέας επιχειρούσε να διασταυρώσει την οδό Κωστή Παλαμά συνοδευόμενος από άλλο παιδάκι, το οποίο ευτυχώς δεν κατέβηκε στο δρόμο. Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη δέκα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου Ανδρέα που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων, ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, κάτοικος και ο ίδιος της περιοχής, πανικόβλητος και ο ίδιος, μετά το τροχαίο, έφυγε από τη σκηνή, μετέβη στο σπίτι του για να ειδοποιήσει τη μητέρα του. Ακολούθως επέστρεψαν μαζί στη σκηνή του τροχαίου και ανέμεναν την αστυνομία, καθώς ούτε ο ίδιος γνώριζε τι έπρεπε να κάνει. Ο 24χρονος ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.
Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη