Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πάρε ανάσα και ετοιμάσου για το μεγαλύτερο Fashion Event "Just Breathe"


Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο Fashion Event με τους LAK by Λάκης Γαβαλάς, Λουκία Κυριάκου και Υβόννη Μπόσνιακ. Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το λαμπερό "Just Breathe" Fashion Event, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 19:30, στην Κρατική Έκθεση Λευκωσίας, Περίπτερο 3.

Οι τρεις γνωστοί σχεδιαστές παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο τις νέες τους δημιουργίες σε ένα ανατρεπτικό Fashion Show, με live music performance από το συγκρότημα Trouble.  
Το Φιλανθρωπικό Fashion Event, εντάσσεται στο πλαίσιο της Εκστρατείας Διαφώτισης White Ribbon που διοργανώνει το Ίδρυμα Θώρακας Κύπρου με τη στήριξη της Πνευμονολογικής Εταιρείας Κύπρου, για πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα και όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Για πληροφορίες και εισιτήρια: 99540409 και 22446222 ή στο Facebook White Ribbon Campaign Cyprus- Lung Cancer Awareness
Θεσμικός Χορηγός Ιδρύματος Θώρακας Κύπρου: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.
Χορηγοί και Υποστηρικτές Εκστρατείας White Ribbon: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Medochemie, Melidonia, Ελληνική Τράπεζα, Path Lab Theocharides, Yiannoukas Medical Laboratories, Genesis Farma, PKS, Karyatides Developments, Cobalt, ΒiancoNero, Pandora Catering, Wella, Make Up Store, X EYES, Light Hall, Home Med Care, Flowers & Designs, Events by Lily, Chrysanthou Shoes, DIMCO, Laser Graphics, Hilton Park και The Winery.