Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Εγκλώβισαν τον Ευλαβή στα Επαρχιακά Γραφεία των Οικολόγων στην Πάφο"Η Ασυδοσια σε ολο της το μεγαλειο ...Μας εχει εγκλωβισει ...αδιαφορωντας προκλητικα !!!
Αυτη ειναι η Κυπρος του 2017" !!!


Αυτή είναι η ανάρτηση του επαρχιακού γραμματέα των Οικολόγων Αντρέα Ευλαβή στο facebook, συνοδευόμενη με το σχετικό φωτογραφικό υλικό. Δείτε τι έγινε...
Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας ανέφερε ότι, το πρωί πάρκαρε το αυτοκίνητό του (λευκό στο γκαράζ) στα γραφεία του Κινήματος στην Πάφο. Βγαίνοντας για να μεταβεί σε επείγουσα εργασία του Κινήματος διαπίστωσε ότι άλλο αυτοκίνητο είχε παρκάρει πίσω του.

 Όπως είπε, επικοινώνησε με την τροχαία, έδωσε τους αριθμούς του αυτοκινήτου και περίμενε τον οδηγό να έρθει να το μετακινήσει.
Πέρασαν δέκα λεπτά, πρόσθεσε χωρίς αποτέλεσμα. Επικοινώνησε πάλι με την τροχαία αλλά του είπαν πως είχαν αρκετη δουλειά και ακόμη δεν είχαν μιλήσει με τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Με την πάροδο 45 λεπτών ο οδηγός ήρθε τελικά και μετακίνησε το αυτοκίνητό του, χωρίς να πει ένα συγνώμη για την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση, κατέληξε ο κ. Ευλαβής.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!