Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ποιες και γιατί πλάκωσαν στο ξύλο μαθήτρια στην Πάφο

Μια 13χρονη μαθήτρια  η οποία φοιτά σε Γυμνάσιο της Πάφου, δέχτηκε από τρεις μαθήτριες του ιδίου σχολείου, οι οποίες της προκάλεσαν εκδορές στο λαιμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αιτία του καυγά ήταν το απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου που τις μετέφερε την προηγούμενη ημέρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φ», ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις μαθήτριες κατά την αναχώρηση τους από το σχολείο τους, το μεσημέρι της Τετάρτης, φρέναρε απότομα σε κάποιο σημείο της διαδρομής, με αποτέλεσμα η 13χρονη να πέσει πάνω στις άλλες τρεις μαθήτριες που βρίσκονταν μπροστά της.
Αν και το συμβάν εκείνο δεν είχε καμία συνέχεια, οι τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν στην 13χρονη με αφορμή το περιστατικό της προηγούμενης ημέρας.
Οι γονείς της 13χρονης που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη λόγω και του νεαρού της ηλικίας των εμπλεκομένων, γι αυτό και η Αστυνομία θα αποταθεί στη Γενική Εισαγγελία για γνωμάτευση ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.