Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ποιος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικες αδελφές

φώτο αρχείο


Από κόσκινο περνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας το πλήθος οπτικού υλικού που κατέσχεσαν μαζί με ναρκωτικά στο σπίτι ενός 60χρονου πρώην συναδέλφου τους που φέρεται να απαθανάτιζε εδώ και χρόνια τις ερωτικές επαφές του με ανήλικα κορίτσια, δυο εκ των οποίων αδελφές!



Το έναυσμα για την έρευνα σε βάρος του συνταξιούχου αστυνομικού έδωσε μια καταγγελία για δυο αδελφές ηλικίας 15 και 17 χρόνων, την κακή οικονομική κατάσταση των οποίων εκμεταλλεύτηκε για να παρασύρει την μικρότερη και να ικανοποιεί πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους, δίνοντάς της χαρτζιλίκι. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, θύμα του έπεσε και η μεγαλύτερη αδελφή της. Και στις δυο περιπτώσεις, φέρεται να φωτογράφιζε τις ερωτικές του συνευρέσεις με τις δυο ανήλικες.



Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στην κατοικία του πρώην αστυνομικού που υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία και κατέσχεσαν έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τρία κινητά χωρίς κάρτες sim, 33 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και δύο κλομπ.  
Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για παιδική πορνογραφία, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η προανάκριση ερευνά πόσα και ποια ανήλικα κορίτσια είχε παρασύρει, ώστε να εντοπιστούν, να ενημερωθούν οι οικογένειές τους και να τους παρασχεθεί η αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.



http://www.protothema.gr/greece/article/739756/sok-sti-larisa-sudaxiouhos-astunomikos-katigoreitai-oti-ekane-sex-me-anilikes-adelfes/