Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ποιος και που βίασε δύο φορές την πρώην σύζυγό του

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα 30χρονος πατέρας τριών παιδιών, για  υπόθεση βιασμού της εν διαστάσει συζύγου του.
Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 30χρονος παραμείνει υπό κράτηση και επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για την 10η Ιανουαρίου του 2018, προκειμένου ο 30χρονος να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.


Ο 30χρονος, που κατάγεται από τον Πύργο Τηλλυρίας, σε τρεις περιπτώσεις, δύο εντός του Νοεμβρίου του 2017 και μία στις 6 Δεκεμβρίου του 2017, φέρεται να βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, με την οποία, ωστόσο, διαμένει στην Πάφο.
Στη σημερινή δικάσιμο, η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής αιτήθηκε την κράτηση του 30χρονου μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που αυτός αφεθεί ελεύθερος, ενδέχεται να διαπράξει και άλλα αδικήματα.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου ζήτησε όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λέγοντας πως αυτός θα διαμείνει στον Πύργο Τηλλυρίας και θα βρίσκεται σε απόσταση από την εν διαστάσει σύζυγό του που διαμένει στην Πάφο.
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, ενώ τελούσε υπό κράτηση, τηλεφώνησε από τις κεντρικές φυλακές στην παραπονούμενη και της ζήτησε να αποσύρει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι θα της έδινε διαζύγιο.
Πηγή: ΚΥΠΕ