Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε την ιστορία μιας γυναίκας και τα βασανιστήρια που πέρασε από τον πατέρα της



Μία γυναίκα από τη Γαλλία αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για τα βασανιστήρια που υπέστη κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας από τον βίαιο πατέρα της.



Η Maude Julien, η οποία είναι πλέον 60 ετών, είναι μία διάσημη ψυχοθεραπεύτρια, η οποία κατά τη διάρκεια της πιο ευαίσθητης ηλικίας της αναγκαζόταν από τον πατέρα της, να ακουμπάει ηλεκτρικό φράχτη για 10 ολόκληρα λεπτά και μάλιστα χωρίς να δείχνει κανένα συναίσθημα.



Ο πατέρας της την ανάγκαζε να υπομένει διάφορα βασανιστήρια, επειδή ήθελε να την κάνει «υπεράνθρωπο». 
Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στη New York Post: «Κρατούσα με τα δύο χέρια μου τον ηλεκτρικό φράχτη και έπρεπε να μην παρουσιάσω καμία αντίδραση τη στιγμή της αύξησης ισχύος».

Πολλές δεκαετίες αργότερα, η Julien που είναι πια μόνιμος κάτοικος Παρισιού κατέγραψε τα σκληρά βιώματά της σ' ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «The Only Girl in the World».

Στο βιβλίο περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα βασανιστήρια που υφίσταντο για 18 ολόκληρα χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος ήταν αλκοολικός, άνηκε σε μία μασονική λέσχη και πίστευε στο μυστικισμό.

Ο πατέρας της Julien, Didier, πίστευε ότι η κόρη του είχε επιλεγεί για να είναι προστάτης του και γι' αυτό προσπαθούσε να την κάνει να αντέχει σε διάφορες βασανιστικές συμπεριφορές, υποβάλοντάς την σε σκληρά πειράματα. 

Η Julien περιγράφει στο βιβλίο της ότι μία φορά, ο πατέρας της την άφησε κλειδωμένη όλη τη νύχτα σε μία αποθήκη που ήταν γεμάτη με αρουραίους προκειμένου να «διαλογιστεί για το θάνατο».

Ο ίδιος την ανάγκαζε, επίσης, να πίνει ουίσκι και μετά την έβαζε να περπατήσει σε μία ευθεία γραμμή, κάτι που της δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι της, με το οποίο ζει μέχρι και σήμερα.

Ο πατέρας της, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 79 ετών, υιοθέτησε, το 1936, ένα 6χρονο κοριτσάκι, τη Jeannine, το οποίο, το προετοίμαζε για να γίνει γυναίκα του.

Το 1957, η Jeannine γέννησε το παιδί του, τη Julien. Οι τρεις τους έζησαν σ΄ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα στη βόρεια Γαλλία,

Η Julien αναφέρει στο βιβλίο της, επίσης, ότι μεταξύ 3 και 13 ετών, βιαζόταν από έναν εργάτη που δούλευε στο αγρόκτημά τους.

Η Julien κατάφερε να ξεφύγει, όταν ο δάσκαλος μουσικής της έπεισε τον πατέρας της, να της επιτρέπει να πηγαίνει να παρακολουθεί μαθήματα μουσικής σε μία κοντινή πόλη. Εκεί γνώρισε έναν νεαρό μουσικό, ο οποίος παρακολουθούσε και αυτός μαθήματα μουσικής.

Σε ηλικία 18 ετών, ο πατέρας της, της έδωσε την άδεια να παντρευτεί το μουσικό με μοναδική προϋπόθεση να επιστρέψει παρθένα στο σπίτι μετά από έξι μήνες, αλλά η ίδια έφυγε για πάντα.

Το ζευγάρι έμεινε μαζί για έξι χρόνια και απέκτησε μια κόρη αλλά στη συνέχεια χώρισαν και η Julien ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε μία δεύτερη κόρη το 1990.

Η Julien υποβλήθηκε σε χρόνια ψυχοθεραπεία προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει το ψυχικό τραύμα της παιδικής της ηλικίας και τώρα εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια.



http://www.protothema.gr/world/article/740073/i-suglonistiki-istoria-mias-gunaikas-pou-upesti-adianoita-vasanistiria-apo-ton-patera-tis/