Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Λαμπάδιασε μοτοσικλέτα στη Λεμεσό

Φωτιά σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα σε μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 41χρονου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένη στην είσοδο διώροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.


Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στη μοτοσικλέτα, αξίας €1.000, τέθηκε κακόβουλα. 

Από τη φωτιά η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 01.06 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο όχημα στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεσή της, ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:35.

Το δίκυκλο βρισκόταν ακινητοποιημένο στην είσοδο διώροφης πολυκατοικίας.

Ζημιές υπέστη και η πολυκατοικία στον χώρο του κλιμακοστασίου. Λόγω των καπνών και των θερμών αερίων επηρεάστηκαν διαμερίσματα και χρειάστηκε να γίνει προληπτική εκκένωση των ενοίκων.

Επίσης, από την πυρκαγιά, τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε αποθήκη εφαπτόμενου περίπτερου, όπου προκλήθηκαν ζημιές στο περιεχόμενο της.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 18:00 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην οδό Θερμοπυλών στο Τσέρι.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18:39.

Από την πυρκαγιά, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 6ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 7ης  Δεκεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων οι 22 αφορούσαν πυρκαγιές,10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ