Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

«Γύρος της Πάφου» 2019


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Κυριακή 7 Απριλίου, στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, η καθιερωμένη εκδήλωση «Γύρος της Πάφου» 2019.

Ο «Γύρος της Πάφου» αποτελεί το μεγαλύτερο και μαζικότερο αγώνα δρόμου της πόλης μας. Κάθε χρόνο εκατοντάδες δημότες της Πάφου, μικροί και μεγάλοι στέλνουν το μήνυμα της χαράς του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Ο «Γύρος της Πάφου» δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας , είναι αγώνας συμμετοχής. Είναι άλλωστε με αυτή την έννοια που δεν βραβεύονται μόνο οι ταχύτεροι αλλά όλοι οι συμμετέχοντες.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές, μαθητές, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων από την Πάφο αλλά και από άλλες Επαρχίες, αποδεικνύοντας για άλλη μια χρονιά την ανάγκη των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων μας για άθληση και συμμετοχή.

Η εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Ερασιτεχνών και Βετεράνων Αθλητών «Στέλιος Κυριακίδης με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού», του Σωματείο Δρομέων «Περικλής Δημητρίου», του Paphos Running Club, West Coast Runners, του Προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους, του Σώματος Σταυραετών και του Σώματος Προσκόπων.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους 60 και πλέον εθελοντές για τη σημαντική συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.