Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Αυτούς τσάκωσαν στην Πάφο μετά από καταδίωξη για διακίνηση ναρκωτικών


Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία για το αδίκημα της συνέργειας σε αδίκημα διακίνησης ναρκωτικών, ενώ εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί εναντίον των δυο προσώπων από την Πάφο που φέρονται να επέβαιναν οχήματος που καταδιώχθηκε στην περιοχή του χωριού Νικόκλεια και από το οποίο οι δράστες έριξαν ναρκωτικά.

Μετά από πληροφορία που έφτασε στην ΥΚΑΝ ότι δυο πρόσωπα θα διακινούσαν ναρκωτικά στην Πάφο μέλη της δύναμης έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση το αυτοκίνητο τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) καταδίωξαν το όχημα.
Οταν σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να τους ανακόψουν κοντά στο χωριό Νικόκλεια, οι επιβάτες του ύποπτου οχήματος, ένας 40χρονος και ένας 44χρονος Ελληνοκύπριοι, φέρονται να ανέπτυξαν ταχύτητα, να άρχισαν να οδηγούν επικίνδυνα και να πετούν έξω από το αυτοκίνητο ναρκωτικά.
Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) πέταξαν συγκεκριμένα ένα κιλό και 100 γραμμάρια κοκαΐνης και κατάφεραν τελικά να διαφύγουν.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δυο εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα χθες να οδηγείται στο Δάλι από 29χρονο με συνοδηγό 25χρονο και οι δύο από τη Λεμεσό .
Οι 29χρονος και 25χρονος συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενοι έδωσαν στην Αστυνομία κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.
Η ΥΚΑΝ αναζητεί τα άλλα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.


κυπε