Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο με θύμα 58χρονο

 

Νέο θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στον δρόμο Αγία Βαρβάρας - Νατάς προς Αξύλου με θύμα αλλοδαπό υπάλληλο εταιρείας. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή περίπου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα 58χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Αξύλου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να ανατραπεί επανειλημμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τον 58χρονο οδηγό του οχήματος απεγκλώβισαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.
Μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και άρχισαν εντατικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του θανατηφόρου.
Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι το σημερινό δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα και καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σημερινό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου.
Σημειώνεται πως ο 58χρονος ήταν υπάλληλος σε εταιρεία και δραστηριοποιείτο σε όλη την Κύπρο και φέρεται να ήταν κάτοικος της περιοχής.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: