Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακή Μαυράκη. Υποψήφια βουλευτής Επαρχίας Πάφου

Η  δικηγόρος Κυριακή Μαυράκη είναι υποψήφια βουλευτής Πάφου με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλληλεγγύη. Η Κυριακή Μαυράκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook...

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Σας ανακοινώνω την απόφαση μου να θέσω την υποψηφιότητα μου ως βουλευτής στην Επαρχία Πάφου για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλληλεγγύη.
Μετά από πολλή προβληματισμό, κατέληξα στην απόφαση να αγωνιστώ για τα δικαιώματα, τις αξίες και τα ιδανικά των πολιτών αυτού του κράτους, για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας, για τον οικονομικά αδικημένο πληθυσμό, και πάνω απ’ όλα για ένα Κράτος Δικαίου χωρίς διαφθορά και κακοδιοίκηση.
Στόχος μου είναι να υπηρετήσω την κοινωνία μας και να εργαστώ σκληρά για όλους τους συμπολίτες μου, με νομιμότητα, διαφάνεια, σύνεση και όραμα προκειμένου να προσφέρω στον τόπο μας ότι του αξίζει και όσα δικαιούται.
Όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι από μόνα τους αρκετά για την επίτευξη των στόχων. Για μία Κύπρο πρωτοποριακή, αναπτυξιακή, ανθρωποκεντρική και με κοινωνικό πρόσωπο, για μία χώρα πρόθυμη να βρει λύσεις στα προβλήματα του πολίτη, απαιτείται η συμμετοχή όλων. Απαιτείται από όλους να συμβάλουν με κοινό αγώνα για την ευημερία αυτού του τόπου.
Με ευθύνη και υπευθυνότητα ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να πάμε μπροστά, έχοντας ως «όπλα» καινοτόμες ιδέες και αφοσίωση στον πολίτη.
Ενισχύοντας όλοι την συλλογική προσπάθεια μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές καταστάσεις που βιώνουμε, γι’ αυτό λοιπόν, ζητώ τη ψήφο σας για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα, για μια πατρίδα ενωμένη και μια κοινωνία που θα αναπτύσσεται συνεχώς.
Μαζί θα τα καταφέρουμε και θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν!
Σας ευχαριστώ,
Κυριακή Μαυράκη
Υποψήφια Βουλευτής Επαρχίας Πάφου

Δεν υπάρχουν σχόλια: