Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

Με συστηματικό τρόπο η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου ενημερώνει σημαντικούς ταξιδιωτικούς συντάκτες καθώς και έγκριτους φορείς όπως το δραστήριο Γραφείο ΕΟΤ της Μεγάλης Βρετανίας με στόχο την προβολή στη Βρετανική ταξιδιωτική αγορά που εκτιμάται πως φέτος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο τελικό πρόσημο που θα έχει η νέα τουριστική σεζόν.

Ήδη από το προηγούμενο διάστημα η Σκόπελος εντάχθηκε στους προτεινόμενους Ελληνικούς προορισμούς για την ιστορία και τον πολιτισμό , στο blog του κορυφαίου tour operator JET2.

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα διάκριση του νησιού του Mamma Mia στην πρόσφατη κατάταξη της διεθνούς Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph με τους εκατομμύρια αναγνώστες ενισχύει την εικόνα του ποιοτικού προορισμού που πληροί της προδιαγραφές για επίσκεψη το 2021.  Πιο συγκεκριμένα, η νέα λίστα που πρόσφατα ανακοίνωσε η Daily Telegraph https://www.telegraph.co.uk/travel/family-holidays/perfect-greek-island-15-favourites/ προτείνει  15 Ελληνικά νησιά για επίσκεψη μετά την πανδημία. Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Δήλος, Μύκονος, Κρήτη, Κουφονήσια, Τήνος, Άνδρος, Σύμη, Σκύρος, Κάρπαθος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Ρόδος και Λευκάδα συνθέτουν ένα «ψηφιδωτό» διαφορετικών εμπειριών που προφέρονται για τους ταξιδιώτες μετά την επανεκκίνηση. Στο πολύ αξιόλογο ταξιδιωτικό άρθρο, η Σκόπελος αναδεικνύεται ως το καλύτερο Ελληνικό νησί για τα μοναδικά μοναστήρια της, ενώ γίνεται ειδική αναφορά και στη ποιοτική διαμονή που προσφέρει.

«Η ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και του θρησκευτικού τουρισμού είναι ορισμένα από τα ειδικά τουριστικά προϊόντα που διαθέτει η Σκόπελος και που προσπαθούμε να αναδείξουμε σε ευρεία κλίμακα. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ενημέρωση για πρόσθετα δημοσιεύματα που αφορούν τη Σκόπελο και πολλά από τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική», δήλωσε σχετικά με τις τιμητικές διακρίσεις, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, κυρία Γιάννα Ευσταθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: