Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Υποψήφιος βουλευτής Πάφου με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ, ο Κώστας Μαυρομάτης

Υποψήφιος βουλευτής Πάφου στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις στις Βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, είναι ο γιατρός Κώστας Μαυρομάτης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook..


 Αγαπητές φίλες και φίλοι, η τιμητική επιλογή και συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις στις Βουλευτικές εκλογές του Μάη, με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας για σκληρή δουλειά και καθημερινή δράση για επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Η συσσωρευμένη εμπειρία, οι γνώσεις και η καθημερινή μου παρουσία δίπλα στους συνανθρώπους μας είναι τα εχέγγυα για μια υπεύθυνη και μαχητική πορεία.

Με ταπεινότητα διεκδικώ την ψήφο σας, και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, συλλογικά, υπεύθυνα και αποφασιστικά, όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο, να πετύχουμε αλλαγή της καταστροφικής πορείας που ακολουθείται σήμερα. Να αγωνιστούμε για :
• Στήριξη των εργαζομένων, των φοιτητών και των νέων επιστημόνων
• Καταπολέμηση της ανεργίας, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Πάφο.
• Αναζωογόνηση και ανάπτυξη της οικονομίας στην επαρχία μας ιδιαίτερα στον τουριστικό κλάδο.
• Στήριξη των νέων ζευγαριών για απόκτηση στέγης μέσα απο μια σωστή στεγαστική πολιτική.
• Καθημερινή προσπάθεια για στήριξη των συνταξιούχων και των χαμηλά αμειβομένων.
• Βελτίωση του ΓΕΣΥ και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
• Βελτίωση των σχολικών μονάδων, ανέγερση νέων και λειτουργία πανεπιστημιακής σχολής στην Πάφο και για πολλά αλλά προβλήματα που απασχολούν την επαρχία μας .
Η Πάφος δικαιούται καλύτερης αντιμετώπισης από το κεντρικό κράτος. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί με δυναμισμό, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια μπορούμε να οδηγήσουμε την Πάφο μας εκεί που της αξίζει.
Σας ευχαριστώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: