Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Την Παρασκευή ο Μεγάλος Τελικός του CFA Research Challenge 2021

Στο μεγάλο τελικό του CFA Research Challenge 2021 που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:00, είναι στραμμένα τα βλέμματα.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μια πρωτοποριακή ιδέα του Κυπριακού Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Society Cyprus) και έχει ως στόχο την προαγωγή της ακαδημαϊκής μάθησης, αλλά και τη σύνδεση της γνώσης με τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο εγχείρημα, όπου φοιτητές κυπριακών πανεπιστημίων καλούνται να αναλύσουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο, παρουσιάζοντας την πρόταση τους ενώπιον ακροατηρίου, αφού πρώτα την υποβάλουν σε ειδική επιτροπή.

Στο CFA Research Challenge 2021 συμμετέχουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου, του UCLan Cyprus, του Neapolis University Pafos και του Cyprus International Institute of Management (CIIM), οι οποίοι φέτος κλήθηκαν να παρουσιάσουν την επενδυτική τους πρόταση, σχετικά με τη μετοχή της εισηγμένης στο ελληνικό χρηματιστήριο εταιρείας, FOURLIS HOLDINGS S.A.

Νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, η οποία θα εκπροσωπήσει στη συνέχεια την Κύπρο στον αντίστοιχο περιφερειακό διαγωνισμό CFA Research Challenge, απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα συμμετάσχει στον τελικό, διεθνή διαγωνισμό.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά το διαγωνισμό, μπορούν να κάνουν εγγραφή στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/meeting/register/tJclcmuqjovGtHHgXlvoECGXd2WTysrWuKY

Το CFA Research Challenge 2021 υποστηρίζουν οι XM, PwC Cyprus, KPMG Cyprus, Deloitte Cyprus και EY CY.

Δεν υπάρχουν σχόλια: