Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Πρόστιμο σε πρακτορείο στοιχημάτων

Σε 98 καταγγελίες πολιτών και τεσσάρων ιδιοκτητών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 9.493 έλεγχοι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία από τα τέσσερα υποστατικά που καταγγέλθηκαν βρίσκονται στην Πάφο. Πρόκειται για ένα γραφείο κούριερ και μία υπό ανέγερση οικοδομή, που δεν είχαν τις κατάλληλες σημάνσεις, με την Αστυνομία να εκδίδει εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ. Εξάλλου, καταγγέλθηκε και ένα περίπτερο, αφού ο υπάλληλός του δεν έφερε μάσκα. Αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο.

Το τέταρτο υποστατικό βρίσκεται στη Λάρνακα και πρόκειται για ένα πρακτορείο στοιχημάτων, το οποίο μετέδιδε ζωντανά αγώνα ποδοσφαίρου. Η Αστυνομία εξέδωσε πρόστιμο 500 ευρώ.

Όσον αφορά στους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.440 έλεγχοι και προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.136 έλεγχοι με 50 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.109 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.365 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών και τριών ιδιοκτητών υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν επίσης 1.077 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 725 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 520 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 11 ελέγχους χωρίς επίσης καταγγελίες.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 110 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: