Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ελεύθερα τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν για υπόθεση ρίψης χειροβομβίδας στην Πάφο


Ελεύθερα χωρίς να κατηγορηθούν αφέθηκαν αργά το απόγευμα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 72 και 42 ετών που είχαν συλληφθεί νωρίτερα την Τετάρτη για την υπόθεση ρίψης αμυντικής χειροβομβίδας υψηλής ισχύος στην αυλή οικίας ιδιώτη ιατρού, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα ανακρινόμενα αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη και αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους, αφέθηκαν ελεύθερα.
Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών, και απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες
Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 7.10μ.μ., την Τρίτη, στο χώρο στάθμευσης της οικίας 40χρονου, στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη προκλήθηκε από ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας, που ρίχθηκε από άγνωστα πρόσωπα, στο χώρο στάθμευσης της οικίας.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, ιδιοκτησία του 40χρονου και της συζύγου του, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης. Ζημιές προκλήθηκαν επίσης σε τζάμια και την τοιχοποιία της οικίας. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: