Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Τρεις καταγγελίες υποστατικών στην Πάφο

Αυξημένες ήταν οι συνολικές καταγγελίες πολιτών από την Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, με τη Λεμεσό να βρίσκεται στην πρώτη θέση με τον μεγαλύτερο αριθμό καταγγελιών.

Ανά το παγκύπριο, από χθες μέχρι σήμερα στις 6.00 το πρωί καταγγέλθηκαν 124 πολίτες σε σύγκριση με 97 πολίτες χθες. Η Αστυνομία κατήγγειλε επίσης τρεις ιδιοκτήτες υποστατικών, και οι τρεις στην Πάφο. Τα υποστατικά αυτά αφορούν καφενείο στο οποίο θαμώνες μαζεύτηκαν για πόκερ, κατάστημα, το οποίο έλαβε πρόστιμο 500 ευρώ και μίνι μάρκετ του οποίου ο ιδιοκτήτης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου αφού φαίνεται να συναθροιζόταν στον χώρο κόσμος με κατεβασμένη μάσκα. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 8.186 έλεγχοι.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.377 έλεγχοι και προέκυψαν 15 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.506 έλεγχοι με 47 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.365 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.242 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών και τριών ιδιοκτητών υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν επίσης 1.470 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 712 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 457 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 5 ελέγχους χωρίς επίσης καταγγελίες.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 52 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: