Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τα rapid test σήμερα στην Πάφο

Σε 5 σημεία στην Επαρχία Πάφου θα λειτουργούν μονάδες δειγματοληψίας για τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, οι μονάδες δειγματοληψίας σήμερα Τετάρτη θα λειτουργούν στην Επαρχία Πάφου στην Εκκλησία Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 5.30 μ.μ., στην Πρώην Οικία Επάρχου, στην Πάφο στην Οδό Γρίβα Διγενή από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο επίσης από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 5.30 το απόγευμα.
Ακόμη στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. και στην Πλατεία «Βρύση των Πεγειώτισσων» στην Πέγεια από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 5.30 το απόγευμα .
Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. Ταυτότητα, Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.
Στο μεταξύ, χθες διεκπεραιώθηκαν 154 εργαστηριακές εξετάσεις, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος, στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
Όσον αφορά τις εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) εντοπίστηκε 1 θετικό στην Επαρχία Πάφου με ποσοστό θετικότητας 0,05%


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: