Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους στη Λεμεσό ο Αντρέας Ευλαβής

Υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό είναι ο Αντρέας Ευλαβής, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook...

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗ 2021 !

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Σε αλλες εποχες η καταθεση Υποψηφιοτητας ηταν τιμητικη και γιορτη για ολους ... Δυστυχως στις μερες μας τα πραγματα ειναι φορτισμενα και οι Πολιτες ειναι Θυμωμενοι, Απογοητευμενοι, Απαξιωνοντας την Πολιτικη και τους Πολιτικους ! ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ !
Το ενα σκανδαλο διαδεχεται το αλλο, η σηψη , η διαπλοκη και η διαφθορα χτυπησε κοκκινο ! Χρηματηστηριο, Κουρεμα καταθεσεων, Συνεργατισμος, Σκανδαλο Τραπεζων, Φουσκα Ακινητων, και εσχατως το κερασακι στην τουρτα τα Χρυσα Διαβατηρια συνθετουν ενα σκηνικο ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ της Κυπριακης Κοινωνιας !
Αν ειναι κατι που θα πρεπει να προβληματισει τους ψηφοφορους δεν πρεπει να ειναι τα οραματα και τα ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, που θα ακουσουν απο τους Υποψηφιους αλλα τη ΔΡΑΣΗ και τις ΠΡΑΞΕΙΣ του καθενος στην μεχρι τωρα ΔΙΑΔΡΟΜΗ του καθενος .
Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ που προσπαθουν καποιοι να επιβαλουν λογω δικης τους αδυναμιας οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ειναι μια ΠΑΓΙΔΑ που δεν πρεπει να περασει .
Ολα τα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ .....Ανεξαρτητα αν το ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ γιατι ολα τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ηταν ΜΑΙΜΟΥ και πηγαν ολα στον καλαθο των αχρηστων !!!...Πολλοι απο αυτους που ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ αντι να ειναι πισω απο τα ΚΑΓΚΕΛΛΑ ζητουν την ψηφο του ΛΑΟΥ !!!
Οι Οικολογοι σε μια Διαδρομη 25 χρονων δεν εχουν ΕΜΠΛΟΚΗ σε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Αυτο απο μονο του λεει πολλα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: