Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Νέο προϊόν λανσάρει η Χριστίνα Μάτσα

 

CM BLISS BY CHRISTINA MATSA PROFESIOANAL BRUSH SET (INCLUDED LEADER CASE).

CM BLISS BY CHRISTINA MATSA  το νέο trend με μεγάλη  γκάμα προιόντων  ομορφιάς για όλες τις γυναίκες. Ένα νέο λανσάρισμα είναι τα πινέλα  που βελτιώνουν κάθε ίντσα του προσώπου σας - και το παιχνίδι της  ομορφιάς σας επιλεγμένα και σχεδιασμένα από την Christina Matsa με τη βοήθεια της εμπειρίας  στον κλάδο της ομορφιάς .
Είναι 15 διαφορετικά πινέλα  υψηλής ποιότητας  με συνθετικές τρίχες 100% vegan για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου . Όλες οι βούρτσες υφίστανται διαδικασία 7 βημάτων κατά την κατασκευή.

Μαύρο με γυαλιστερή λαβή. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από βιώσιμο ξύλο και είναι εύκολο στη χρήση. Είναι τόσο μαλακό ,πυκνό μεταξένιο αλλά αρκετά σταθερό, που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας

Κάθε πινέλο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε άψογα  το μακιγιάζ  σας και να σας βοηθήσει να περιμένετε σαν επαγγελματίας μακιγιέρ .

Η CM BLISS BY CHRISTINA MATSA δημιούργησε αυτήν τη συλλογή πινέλων για να πάρει την εμφάνισή σας στο επόμενο επίπεδο. Πήρε πολύ χρόνο τελειοποιώντας κάθε επαγγελματικό πινέλο για να δημιουργήσει  και να λανσάρει. Βέβαια το βλέπουμε και από την εμφάνιση τους το πόσο όμορφα είναι μαζί με τη λεπτομέρεια τους.

ΤΟ ΣΕΤ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

1. Powder Brush

2. Foundation Brush - Powder 

3.  Angled Blush Brush

4. Foundation Brush -Liquid/Cream

5. Blusher Brush

6. Surplus Pain

7. Eyelash Brush / Detail Eyeliner Brush

8. Highligh Brush 

9. Blending Brush

10.Lager Shadow Brush

11.Mid Eyeshadow Brush Brush

12. Eye Blending  Brush / Fibre

13. Eye Blending  Brush /Fibre

14. Lip Brush

15.Eyeliner Brush

Βεβαιωθείτε ότι τις βούρτσες  σας τις  διατηρείτε και τις καθαρίζετε τακτικά - για να διατηρήσετε τις τρίχες να παραμένουν οι καλύτερες.

CM BLISS by Christina Matsa profesioanal vegan brush set είναι η απόλυτη συλλογή βουρτσών. Βεβαιωθείτε ότι τα προστατεύετε στο leader τσαντάκι τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις πιο κάτω σελίδες:

https://www.facebook.com/cmblissbychristinamatsa/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/cmbliss_bychristinamatsa/?hl=en

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: