Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Τσάκωσαν καταζητούμενο να οδηγεί μεθυσμένος

Κάτοικο Λάρνακας, 42 ετών, που καταζητείτο για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, εντόπισε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, με τη χρήση του συστήματος αναγνώρισης αριθμών εγγραφής οχημάτων ANPR. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο 42χρονος οδηγούσε το όχημά του με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του σχεδόν έξι φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο. 

 

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, γύρω στις 4.45μ.μ., χθες. Κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, το όχημα του εντοπίστηκε μέσω του συστήματος ANPR, να κινείται σε δρόμο της Λάρνακας. Τα μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός ήταν ο 42χρονος. 

 

Από τη συνομιλία που είχαν τα μέλη της Αστυνομίας, με τον 42χρονο, ηγέρθηκε υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με θετικό αποτέλεσμα. Ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη 123μg%, αντί 22μg%. 

 

Ο 42χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και στη συνέχεια παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, για συνέχιση της διερεύνησης της υπόθεσης πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και για αυτή την υπόθεση, απολύθηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19616

Δεν υπάρχουν σχόλια: