Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα σε οικία που διαμένουν Κύπριοι στη Μ. Βρετανία

Άγιο είχαν τέσσερις Κύπριοι που είδαν αυτοκίνητο  να καταλήγει μέσα στο σπίτι που διαμένουν στη Μ. Βρετανία.  Φοβερό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Βρετανία, όταν όχημα προσέκρουσε σε οικία που διαμένουν τέσσερις Κύπριοι, με αποτέλεσμα να σπάσει τον τοίχο και να καταλήξει εντός της οικίας.

Σύμφωνα με την «Παροικιακή», ο οδηγός του οχήματος, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου, και κατέληξε στην οικία των Κυπρίων, οι οποίοι γλύτωσαν ως εκ θαύματος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής οι οποίοι χρειάστηκε να παρέμβουν, για να απεγκλωβίσουν ένα από τους τέσσερις διαμένοντες στην οικία, ο οποίος εγκλωβίστηκε στα ερείπια.

Ακολούθως, ασθενοφόρο τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου έτυχε περίθαλψης από επί καθήκοντι ιατρούς. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι τρεις συγκάτοικοί του, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο, έμειναν στο δρόμο, αφού το σπίτι τους, δεν θεωρείται ασφαλές, για να διαμείνουν.

«Τα άτομα που δεν θέλουν να κατονομαστούν είναι ευγνώμονα που βγήκαν από αυτό χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και για την υποστήριξη που λαμβάνουν από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι συγκεντρώνονται για να προσφέρουν συναισθηματική και πρακτική βοήθεια», αναφέρει η εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την Αστυνομία.https://www.reporter.com.cy/police/article/782979/fobero-atychima-se-oikia-kyprion-sti-bretania-gytosan-apo-thavma-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια: