Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Το έστρωσε στη Σκόπελο. Χωρίς ρεύμα το νησί. ΦΩΤΟ Μιχάλης

Χιόνισε για τα καλά και στη Σκόπελο. Το τραγικό είναι ότι από χθες βράδυ το νησί είναι χωρίς ρεύμα με τους κατοίκους να έχουν ξεπαγιάσει.
Όσα χρόνια και να περάσουν, το πρόβλημα με το ηλεκτρικό ρεύμα παραμένει. Σε περιόδους δυσμενών καιρικών συνθηκών, κόβεται το ρεύμα. Τι κάνει άραγε η ΔΕΗ; Δεν ενημερώθηκαν για το πρόβλημα τόσα χρόνια; Πήραν ποτέ μέτρα; Για το φωτογραφικό υλικό ευχαριστούμε το φίλο Μιχάλη με το καταπληκτικό του μαγαζί ,που παρασκευάζει και πουλά, Τυρόπιτες Σκοπέλου.

Σύμφωνα με τον ΑΛΦΑ, Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά στην διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο από αργά χθες την νύχτα λόγω της πτώσης μεγάλων δένδρων πάνω σε καλώδια υψηλής τάσης, σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου, που τροφοδοτούν την ηλεκτροπαροχή προς τις Σποράδες, με αποτέλεσμα και τα τρία νησιά να έχουν μεγάλα προβλήματα. Τα νησιά παραμένουν χωρίς ρεύμα για πάνω από 12 ώρες. Νωρίτερα είχε προηγηθεί και άλλη βλάβη στην ίδια περιοχή, που αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και που αφορούσε την ηλεκτροδότηση της Σκιάθου.









Δεν υπάρχουν σχόλια: