Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Στο κελί 30χρονος για την διάρρηξη κατοικίας της 60χρονης που παρασύρθηκε στην Πάφο


 Υπό κράτηση τέθηκε 30χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας της 60χρονης, η οποία βρήκε αδόκητο θάνατο σε τροχαίο στην Πάφο την Κυριακή, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως υπάρχει μαρτυρία που εμπλέκει τον 30χρονο στην υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.
Ο συγκεκριμένος είπε, ο κ. Ιωάννου, εκμεταλλευόμενος το περιστατικό θανάτου της 60χρονης Αντρούλλας Παπαχριστοφόρου φέρεται να εισήλθε στην κατοικία της και να απέσπασε διάφορα αντικείμενα.
Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, η Αστυνομία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του 30χρονου και έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.
Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως ο γιος της 60χρονης κατήγγειλε την υπόθεση της διάρρηξης στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, μετέβη στην κατοικία της μητέρας του όπου αντιλήφθηκε πως το παράθυρο της κουζίνας είχε παραβιαστεί ενώ οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν περιουσία, η οποία φαίνεται να εντοπίστηκε κρυμμένη σε παρακείμενο υποστατικό - οικοδομή.
Στην οικοδομή που εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία βρέθηκε η τηλεόραση της θανούσας, ο υπολογιστής της , αρώματα και άλλα αντικείμενα. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: