Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην Πάφο

Έντονες καιρικές συνθήκες επικρατούν από χτες στην Επαρχία Πάφου με παρατεταμένη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους, ωστόσο, οι ζημιές που καταγράφηκαν μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου , από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σημειώθηκε κατολίσθηση δέντρων στον δρόμο Λεμονάρι προς Τσάδα η οποία καθαρίστηκε από εκσκαφείς και δεν παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Επίσης σε άλλη περίπτωση κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για πτώση κλώνου στην Τάλα γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα. Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή, προχώρησαν στον τεμαχισμό του κλώνου και στην σφράγιση του . Ωστόσο σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου, η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου δεν δέτηκε καμία κλήση για πλημμυρισμένα υποστατικά.
Στο μεταξύ σε επιφυλακή βρίσκονται από χθες Επαρχιακή Διοίκηση, Δήμος Πάφου και Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αντιμετώπιση των φαινομένων και παροχή βοήθειας όπου προκύπτει ανάγκη.
Η Επαρχιακή Διοίκηση επίσης έχει θέσει σε ετοιμότητα συνεργεία, καθώς και αριθμό εκσκαφέων, ενώ για βοήθεια όπου χρειαστεί έχουν επιστρατεύσει υπεύθυνο Τεχνικό μηχανικό και ένα διοικητικό για σκοπούς συντονισμού με Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία και Πολιτική Άμυνα.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: