Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Τσακώθηκαν στην Πέγεια για ένα σκύλο

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, της ανησυχίας και της κακόβουλης ζημιάς, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 40χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες στις 09:00 πρωί, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας, από μόνιμη κάτοικο Πέγειας ηλικίας 78 χρόνων ότι γύρω στις 08:15 ενώ βρισκόταν μαζί με τον γιό της ηλικίας 53 ετών στην κατοικία τους στην Πέγεια σκύλος μπήκε στην αυλή τους.
Η παραπονούμενη γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σκύλου τον κάλεσε τηλεφωνικώς για να έρθει να τον παραλάβει. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, 40 χρόνων, μετέβη στην διεύθυνση της παραπονούμενης και κατά την άφιξη του ο γιος της του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός με την φύλαξη του σκύλου του. Τότε ο 40χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να έσπρωξε τον 53χρονο στο κιγκλίδωμα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και ο 53χρονος να πέσει από ύψος 1,5 μέτρου περίπου.
Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι έφερε κάταγμα πλευρών, κάταγμα αριστερής κλείδας και εκδορές σε άλλα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου .Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: