Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του

Τραγωδία στο Σούνι, όπου γιος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του, Αντώνη Αντώνη, τον οποίο είδε να πέφτει νεκρός στο έδαφος και να αφήνει την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί το πρωί στο Σούνι για κυνήγι, ωστόσο έμελλε να είχε τραγική κατάληξη. 

Ο 17χρονος γιος, στην προσπάθεια του να πυροβολήσει θήραμα, λόγω και της απειρίας του, πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 45χρονος Ελληνοκύπριος να σωριαστεί στο έδαφος. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «γύρω στις δέκα το πρωί, 45χρονος, ενώ βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή Ζανακιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».  

Ο 17χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, τόσο από τον ανήλικο όσο και από κυνηγούς που άκουσαν τις φωνές.

 Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία έχουν κληθεί οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά «κυνηγετικό ατύχημα». 


https://www.reporter.com.cy/police/article/901743/prospathise-na-pyrobolisei-thirama-o-17chronos-skotose-kata-lathos-ton-patera-toy


φωτο αρχειο


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε περιοχή των χωριών Σούνι Ζανατζιά της επαρχίας Λεμεσού, με θύμα τον Αντώνη Χαριλάου, 45 ετών, από τη Λεμεσό. Ο άτυχος Χαριλάου πυροβολήθηκε από λάθος, από τον 17χρονο γιο του στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης.

 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του ατυχήματος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, πατέρας και γιος είχαν μεταβεί για κυνήγι στην περιοχή. « Λίγο μετά τις 10 το πρωί και ενώ ο 45χρονος βρισκόταν για κυνήγι μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, η Αστυνομία ενημερώθηκε τόσο από κυνηγούς που βρίσκονταν στην περιοχή, όσο και από τον ίδιο τον ανήλικο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, παρόλο που από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο πυροβολισμός ήταν τυχαίος από τον ανήλικο», ανέφερε ο κ. Βασιλείου.

Επί τόπου έσπευσε η σύζυγος του θύματος και μητέρα του ανήλικου. Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία, η οποία διερευνά πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.


https://www.sigmalive.com/news/local/889718/oikogeneiaki-tragodia-lemesou-sti-dimosiotita-to-onoma-tou-45xronou-patera

Δεν υπάρχουν σχόλια: