Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Η αστυνομία Πάφου πρόσφερε δώρα στα παιδιά που στηρίζει ο Ερυθρός Σταυρός

 Πολύχρωμα παιχνίδια από την Αστυνομία Πάφου στα παιδιά που στηρίζει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός – Κλάδου Πάφου. Το ανθρώπινο της πρόσωπο έδειξε χτες η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία επισκέφτηκαν χτες το οίκημα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Πάφου προσφέροντας δώρα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Πάφου Μαρία Κορακίδου ο κ. Τσαπής με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο σπίτι του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Πάφου, προσθέτοντας πως τα δώρα αυτά θα προσφέρουν χαρά σε δεκάδες παιδιά που θα φροντίσουν να τα παραλάβουν εγκαίρως.
Η κ. Κορακίδου σημείωσε πως για την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ετοίμασαν πακέτα αγάπης και θα βοηθήσουν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους όσες περισσότερες οικογένειες μπορούν. Επίσης συνέχισε αυτό το διάστημα λαμβάνουν μέρους σε Χριστουγεννιάτικα παζαράκια, διαθέτοντας προς πώληση εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη τους και διάφορα άλλα προϊόντα που πρόσφεραν στον Κλάδο για τον σκοπό αυτό από διάφορες επιχειρήσεις.
Ενδεικτικά η κ. Κορακίδου ανέφερε πως τον Δεκέμβριο ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Πάφου στήριξε περίπου 400 οικογένειες μέσα από το πρόγραμμα της κοινωνικής πρόνοιας, ενώ πέραν αυτών έδωσαν ακόμα 40 πακέτα αγάπης που περιλαμβάνουν τρόφιμα πρώτης αγάπης. Επίσης διέθεσαν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, 40 κουπόνια των πενήντα ευρώ και 50 κουπόνια των 20 ευρώ, όπως είπε.
Ο Κλάδος Πάφου του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου μπορεί να αποτελέσει το πεδίο δράσης κάθε συμπολίτη μας που επιθυμεί να προσφέρει συμπλήρωσε η κ. Κορακίδου, καλώντας τους πολίτες να δημιουργήσουν ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Χαρακτήρισε επίσης τα Χριστούγεννα «μεγάλη γιορτή της αγάπης».
Σκοπός μας, είναι να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, να πωλήσουμε τις δωρεές που έχουμε, και να εγγράψουμε παράλληλα νέα μέλη, κατέληξε .
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε πως τέτοιες μέρες κάθε Χριστούγεννα η Αστυνομία Πάφου προσφέρει χαρά στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Πάφου με Χριστουγεννιάτικα δώρα. Το φιλανθρωπικό έργο της Αστυνομίας Πάφου πρόσθεσε θα συνεχιστεί στα πλαίσια αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: