Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Υπόθεση κυβείας σε υποστατικό στην Πάφο

Επιχείρηση Αστυνομίας Πάφου για πάταξη της κυβείας

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, εντατικοποιούνται οι εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας αλλά και του ηλεκτρονικού τζόγου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Σαββατοκύριακο διενεργήθηκε επιχείρηση για πάταξη της κυβείας στην Επαρχία Πάφου.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου με επικεφαλής τον υπεύθυνο, διενήργησαν το Σαββατοκύριακο επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε υποστατικό στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στην Έμπα. Κατά την είσοδο τους εντόπισαν να επιδίδονται σε κυβεία δηλαδή πόκερ έξι άτομα μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του υποστατικού.
Τα έξι πρόσωπα εκ των οποίων πέντε Ελληνοκύπριοι και ένας αλλοδαπός κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς για τα αδικήματα της κυβείας και επιπρόσθετα για τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου που διέπραξαν με σκοπό να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.
Κατά την έρευνα που έγινε στο υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 128 φίσσες διαφόρων χρωμάτων. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθότι εκκρεμούσαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα προστίμων και αφού τα εξόφλησαν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: