Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην Πάφο και όχι μόνο

Υπό κράτηση 26χρονος για επίθεση εναντίον αστυνομικών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και δημόσια εξύβριση. Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε μέλη της Αστυνομίας Πάφου, κοινή επίθεση, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη του , δημόσια εξύβριση και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 18:00 χτες το απόγευμα , μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, μετέβησαν σε κατοικία 26χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 26χρονος όταν αντιλήφτηκε τους αστυνομικούς και κατά την ακινητοποίηση του φέρεται να εξύβρισε τα μέλη της δύναμις με διάφορες φράσεις, προέβαλε αντίσταση και δάγκωσε ένα λοχία στον αντιβραχίονα , του έσκισε το σακάκι ενώ κτύπησε και δεύτερο αστυφύλακα.
Κατά την μεταφορά του συνέχισε να εξυβρίζει τα μέλη της δύναμις, και έφτυσε έναν εκ των δύο μελών που προηγουμένως είχε κτυπήσει. Σε σωματική έρευνα που του έγινε φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή του χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο στο οποίο υπήρχε ποσότητα βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμειγμένη με κάνναβη και επανασυνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθως ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα των ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώ συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση για τα υπόλοιπα αδικήματα.
Τα μέλη του ΟΠΕ Πάφου επισκέφτηκαν το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, αυτοί υπέστησαν εκδορές στον αντιβραχίονα και στα χέρια και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: