Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Αυτόν τσάκωσαν στην Πάφο για υπόθεση διάρρηξης, κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών

Υπόθεση διάρρηξης γραφείου , κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών διερευνά το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) εναντίον 38χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 25.12.21 έγινε διάρρηξη σε Γραφείο προγραμματισμού Συστημάτων Πληρωμών στην Πόλη Χρυσοχούς , μετά από σχετική καταγγελία που έγινε στον τοπικό σταθμό από τον ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο είπε ο κ. Ιωάννου κλάπηκαν από το πιο πάνω Γραφείο ένας server αξίας 10.000 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ , ένα τραπανάκι μπαταρίας αξίας 50 ευρώ, μία κονσόλα DJ αξίας 500 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ περίπου.
Μετά την καταγγελία, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι η είσοδος στο Γραφείο επιτεύχθηκε αφού αφαίρεσαν την κλειδαριά με αιχμηρό αντικείμενο.
Από τη σκηνή, συνέχισε ο κ. Ιωάννου λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Κατά την διάρκεια των ανακρίσεων και των εξετάσεων που έγιναν για αυτή την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 38 ετών μόνιμος κάτοικος της Πόλης Χρυσοχούς.
Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα που διαμένει, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου , τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: