Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΣΙΚΑΠ και ΟΣΙΚΑ επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πέγειας. ΦΩΤΟ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου.

Ονησιφόρου Άγγελος – πρόεδρος, Νεοφύτου Γιώργος – Ταμίας – Εκπρόσωπος Τύπου και Κεχριώτης Πέτρος – εκτελεστικός γραμματέας, παρευρέθηκαν στη συνάντηση. Το παρών  του έδωσε  και ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο να ενημερώνει τους εκπροσώπους των κέντρων αναψυχής για τα έργα που έγιναν κι αυτά που αναμένεται να γίνουν στην Πέγεια.

Στάθηκε στην ανάπλαση του Κόλπου των Κοραλλίων και στην μελλοντική αλλαγή προσόψεων των κέντρων αναψυχής αλλά και των υπόλοιπων υποστατικών με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής. Θα γίνει η ανάλογη ενημέρωση και η παρουσίαση των σχεδίων προς τους επιχειρηματίες όταν το έργο προσχωρήσει.  

Αναφορικά με τις άδειες μουσικής και λειτουργίας των κέντρων αναψυχής, ζητήθηκε από τον ΣΙΚΑΠ να εκδίδονται κάθε τρία χρόνια.

Ο δήμαρχος, διαβεβαίωσε πως υπάρχει μια άψογη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής σχετικά με την έκδοση αδειών και νομιμοποίηση των υποστατικών.

Έγινε λόγος για την έλλειψη προσωπικού, με τον δήμαρχο Πέγειας να τάσσεται στο πλευρό των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος.

Ο Μαρίνος Λάμπρου, μιλώντας γενικά για το Δήμο Πέγειας, είπε ότι, ο πληθυσμός ανέρχεται στις 15 χιλιάδες, μόνιμους κατοίκους. 3 χιλιάδες είναι οι Κύπριοι. 9 χιλιάδες Βρετανοί μόνιμοι κάτοικοι, 1000 Ρώσοι και οι υπόλοιποι Κινέζοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Οι ψηφοφόροι στην Πέγειας αγγίζουν τις 2.500.

ΣΙΚΑΠ, ΟΣΙΚΑ και ο δήμαρχος Πέγειας αντάλλαξαν αναμνηστικά δωράκια και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.     








Δεν υπάρχουν σχόλια: