Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Δύο υποθέσσεις ηλεκτρονικού τζόγου στην Πάφο

 Επιχείρηση διενήργησαν χτες μέλη του Κλιμακίου Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με το ΤΑΕ και το ΟΠΕ Πάφου σε δύο υποστατικά στην Πάφο για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου μέλη του του Κλιμακίου Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου αρχικά μετέβησαν σε υποστατικό στην Πάφο, όπου σε έρευνα στην παρουσία 33χρονου υπευθύνου, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.
Ακολούθησε δεύτερη έρευνα σε άλλο υποστατικό επίσης στην Πάφο με υπεύθυνη μόνιμη κάτοικο Πάφου. Κατά την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ σε μετρητά, ένα modem, μια κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, διάφορα έγγραφα και σημειώσεις και άλλα αντικείμενα τα οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια.
Επίσης εντοπίστηκαν μέσα στο υποστατικό έξι θαμώνες οι οποίοι καταγγέλθηκαν και σχετικά με το Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.
Εναντίον της υπεύθυνης του υποστατικού διερευνώνται αδικήματα του Περί Στοιχημάτων Νόμου, καθώς και αδικήματα Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Τα τεκμήρια που παρελήφθησαν θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: