Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αναστολή λειτουργίας σε δύο μπαρ στην Πάφο για παραβίαση των διαταγμάτων

Υποθέσεις παραβάσεων των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για την Λοιμοκάθαρση σχετικά με τα κέντρα εστίασης και έκδοση απαγορευτικών διαταγμάτων λειτουργίας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον διαχειριστών δύο υποστατικών στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 4.12.21 μέσα στα πλαίσια ελέγχου που διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Πάφου για πρόληψη της εξάπλωσης του Covid- 19, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου κατήγγειλαν τους διαχειριστές δύο υποστατικών για παραβάσεις των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας και των συναφών πρωτοκόλλων για τους χώρους εστίασης.

Πρόκειται για δύο μπαρ, εκ των οποίων, όπως είπε ο κ. Ιωάννου, εναντίον του ενός διαχειριστή καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση που ορίστηκε στις 14.2.22. Ακολούθως στις 8.12.21 εξασφαλίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη μετά από μονομερή αίτηση του αστυνομικού ανακριτή του ΤΑΕ Πάφου δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, δηλαδή στις 14.2.22. Το διάταγμα ορίστηκε επιστρεπτέο για τις 15.12.21

Σε βάρος του δεύτερου διαχειριστή καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, η οποία ορίστηκε για επίδοση στις 14.2.22. Ακολούθως στις 7.12.21 εξασφαλίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη υποστατικού μετά από μονομερή αίτηση αστυνομικού ανακριτή του ΤΑΕ Πάφου δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Το διάταγμα ορίστηκε επιστρεπτέο για τις 16.12.21.

Καταβάλλεται προσπάθεια για εντοπισμό και επίδοση των διαταγμάτων των κατηγορητηρίων από μέλη της ΑΔΕ Πάφου. Οι έλεγχοι είπε ο κ. Ιωάννου στα διάφορα υποστατικά θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων


Πηγή: ΚΥΠΕ


φώτο αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: